Venim in ajutorul dumneavoastra ! Motto-ul ”Cream pentru tine !”

Venim in ajutorul dumneavoastra ! Motto-ul ”Cream pentru tine !”

Buna ! ”Cream pentru tine !”

De curand am creat in cadrul site-ului nostru www.decotexstyle.ro acest blog pentru a reusi sa fim cat mai aproape de tine si sa te ajutam cat mai mult… 🙂

De ce ”Cream pentru tine !” ?

Mergeam adesea prin magazine de tot felul, si mai mici si mai mari si cautam articole pentru casa cum ar fi o lenjerie de pat, o fata de masa, etc. Ajungeam la raft si incepeam sa caut dupa dimensiuni, dupa material, dupa model si cel mai important ….cel putin pentru mine….dupa compozitie…sa fie bumbac 100% (cel putin pentru lenjeriile de pat).   Si cautam si cautam…si renuntam pana la urma din diferite motive, cum ar fi:

  1. Nu gaseam modelul dorit
  2. Nu erau dimensiunile potrivite (patului sau mesei mele).
  3. Nu erau lucrate ingrijit si imi era frica ca dupa prima spalare le voi arunca
  4. Ma deranjau inchiderile pilotei sau pernelor
  5. Nu erau din bumbac 100%
  6. ……………………….
  7. Si asa mai departe

Ma uitam lung la raft si dezamagit plecam, iar nu de putine ori ma intalneam cu alte persoane care aveau aceeasi reactie ca si a mea…..

Atunci a venit ideea…ce ar fi daca as gasi pe cineva care sa faca aceste produse pe comanda si am inceput sa caut pe diverse motoare de cautare daca exista cineva care sa confectioneze pe comanda lenjerii de pat , fete de masa, etc. Am avut parte de o surpriza…nu era nimeni…iar ceea ce am gasit pe comanda lucrau tot dimensiuni standard.

Mergand acasa si avand o discutie in familie despre acest subiect ne-a venit ideea sa pornim proiectul ”Decotex Style – Cream pentru tine ! ” fiindca am constatat ca putem oferii ceva nou clientilor din Pitesti si din toata tara.

Asadar Decotex Style – ”Cream pentru tine!” inseamna lenjerii de pat la comanda, fete de masa la comanda, huse de scaun la comanda totul in acelasi loc cu un magazin de materiale textile pentru lenjerii de pat, tapiserii, draperii, fete de masa si multe altele.

Acum este simplu si usor in a gasi lenjeria de pat sau fata de masa potrivita…practic nu o mai cauti…o confectionam noi exact cum ai nevoie si cum trebuie…vi la noi in Complex John Pitesti – intrarea din spate a corpului principal, iti alegi materialul dintr-o gama foarte mare de materiale si de restul de ocupam noi.

Si ?! …..gata ai scapat de grija si de cautat prin tot orasul …ai un produs 100% personalizat.

 

Va multumim si ne revedem cu noi articole !

www.decotexstyle.ro/blog

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Arata butoane
Ascunde butoane