Garanție 100%

Asiguram rambursarea integrala in caz de retur

Livrare in toata tara

Prin curier rapid

Cearceafuri de pat husă, fețe de pernă și fețe de masă
Cearceafuri de pat husă, fețe de pernă și fețe de masă

Confectionate la comanda in atelierul nostru

Transport gratuit

Transport gratuit la comenzi de peste 400 de lei!

Despre Decotex Style

Cine suntem…

Suntem Decotex Style si am aparut in iulie 2016 din dorinta de a aduce ceva nou pietei de materiale textile din Pitesti si din imprejurimi dar si de a va oferi ceva nou in materie de lenjerii de pat si anume crearea de lenjerii personalizate in combinatii inedite si pe orice dimensiune. Pentru a reusi acest lucru ne-am creat o echipa mixta compusa din persoane din generatii diferite pentru a imbina dinamica, ambitia si imaginatia tineretii cu experienta si seriozitatea .

Lemjeria confectionata pe comanda de Decotex Style este deosebita

Ce facem…

In cadrul magazinului-atelier comercializam materiale textile destinate lenjeriilor de pat, tapiseriilor, fetelor de masa, draperiilor, materiale speciale pentru diferite utilizari dar si confectionam la comanda lenjerii de pat, fete de masa, draperii, huse, etc si nu in ultimul rand facem broderii personalizate la comanda.

Ce ne propunem…

Ne propunem ca in fiecare zi sa muncim si sa va fim alaturi prin calitate, imaginatie si seriozitate. Asadar va propunem:

  • Calitatea materialelor
    Toate materialele comercializate si folosite in confectionarea comenzilor dvs sunt atent selectionate si testate inainte de a fi aduse in magazin. In acest sens testam materialele pentru a vedea rezistenta culorilor la spalare dar si gradul de intrare la apa.
  • Calitatea manoperei
    Acordam o mare atentie detaliilor. Promovam cusaturile drepte si ingrijite, promovam calitatea prin cusaturi cu pas mic pentru o rezistenta mai mare.

Parerea clientului conteaza

Este bine de stiut ca tinem cont de parerea fiecarui client si asteptam mereu parerile dvs atat pozitive cat si negative pentru a ne imbunatati continuu activitatea dar si produsele comercializate

In concluzie va asteptam cu drag in magazinul nostru si ne bucuram de vizita dvs !